Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13457 Tarif
Çocuk
362 Tarif
Çorba
1174 Tarif
Diyet
4365 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2144 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1379 Tarif
Pratik Yemek
4651 Tarif
Salata ve Meze
1160 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8240 Tarif
Yöresel
1938 Tarif
Popüler Tarifler
Kuskus Pilavı
Brokoli Çorbası
Anasayfa
Tarifler
Sizden Klasik Tarifler
Avokadolu Pesto Sos
Avokadolu Pesto Sos
Deniz Aygün
23 Nisan 2021
Çok sevdiğimiz pesto sosu bir de böyle denemek isteyebilirsiniz.
Hazırlanma Süresi :
5 dakika
Pişirme Süresi :
1 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 2 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Kabak Bastı
Fırında Tavuk
Muhallebili Bisküvili Pasta
Buzluk Kurabiyesi
İzmir köfte
Dondurma Kurabiye
Hangi Bıçak Nerede Kullanılır?
Isırgan Otu Nasıl Yenir?
Köfte Baharatı Nasıl Yapılır?
Asla Limonla Temizlememeniz Gereken 9 Yer
Safran Nedir, Faydaları Nelerdir?
Artrit Ağrısına Ne İyi Gelir: 6 Doğal Bitki
Avokadolu Pesto Sos için
Malzemeler
2 adet olgun avokado
5 diş sarımsak
1 demet taze fesleğen
1 çay bardağı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay bardağı rendelenmiş parmesan
3 yemek kaşığı dolmalık fıstık
Yarım adet lime suyu
Avokadolu Pesto Sos
Nasıl Yapılır
Bütün malzemeleri bir blender yardımıyla ya da havanda ezerek homojen olana kadar karıştırın.
Pesto sosunuz hazır olacaktır. Afiyet olsun
Tarif Kategorileri
Akşam Yemeği
Sos Tarifleri
Sizden Lezzetler
Sizden Klasik Tarifler
Avokadolu Tarifler
Yorumlar
Benzer Tarifler
Klasik Tarifler
35 Dakika
Balkabaklı Tepside İçli Köfte
Dileklelezzetlermutfagi
Klasik Tarifler
25 Dakika
Soslu Hamburger
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
10 Dakika
Taco
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
45 Dakika
Patates Köftesi
lezzet_ustasi
Klasik Tarifler
40 Dakika
Ketçap Soslu Sağlıklı Cips
elayladiyet
Klasik Tarifler
45 Dakika
Nohutlu Avokadolu Pirinç Salatası
Promedia
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.