Pesto Soslu Izgara Hellim

Pesto Soslu Izgara Hellim
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Pesto Soslu Izgara Hellim için

Malzemeler

  • 8 dilim hellim peyniri
  • 1 domates
  • 10~12 dal fesleğen
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kahve fincanı dolmalık fıstık
  • 1 çorba kaşığı zeytinyağı

Süslemek için

  • Taze fesleğen yaprakları
Pesto Soslu Izgara Hellim

Nasıl Yapılır

Pratik yemek tarifleri arasında özel bir yere sahip.

Fesleğen sos için, fesleğen yapraklarını temizleyip mutfak robotuna alın. Sarımsak, zeytinyağı ve dolmalık fıstıkları ilave edip 3-4 dakika ezin.

Domatesi yıkayıp kabuklarını soymadan dilimleyin. Hellim peynirlerini ve domates dilimlerini ızgarada kızartın. Servis tabağına alıp üzerine pesto sosu sürün. Taze fesleğen yaprakları ile süsleyip sıcak veya ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo