Fırında Lorlu Enginar

Fırında Lorlu Enginar
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Fırında Lorlu Enginar için

Malzemeler

  • 4 enginar
  • 1 su bardağı lor peyniri
  • Yarım su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri
  • 2 yumurta
  • 4 yeşil soğan
  • 1 çay bardağı ufalanmış ekmek içi
  • Yarım çay bardağı kıyılmış dereotu
  • 1 kırmızı biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
Fırında Lorlu Enginar

Nasıl Yapılır

Lezzet'in bu muhteşem tarifleri ile siz de sofralarınızı hazırlayabilirsiniz. Enginarları limonlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın ve soğumaya bırakın. Bir kasede lor peyniri, yumurta, rendelenmiş kaşar peyniri, ince doğranmış taze soğan, ekmek içi, küp doğranmış kırmızıbiber, dereotu, zeytinyağı, tuz ve karabiberi iyice karıştırın.

Enginarların üzerine zeytinyağı gezdirin ve karışımı üzerlerine paylaştırın. 190 dereceye ayarlı fırında pişirin. Servis yapın.

Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo