Jöleli Üzüm Tatlısı

Jöleli Üzüm Tatlısı
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Jöleli Üzüm Tatlısı için

Malzemeler

  • 250 gr yeşil üzüm
  • 250 gr kırmızı üzüm
  • 1 paket limon aromalı jöle
  • 1 paket vanilyalı puding
  • 80 gr eritilmiş beyaz çikolata
  • 1 paket damla sakızlı vanilya
  • 2 su bardağı süt
  • Ayçiçek yağı
Jöleli Üzüm Tatlısı

Nasıl Yapılır

Üzümleri yıkayıp ikiye kesin. Jöleyi paketteki tarife göre hazırlayın. İçine üzümleri ekleyip karıştırın. Ortası delip silikon kalıbı ayçiçek yağı ile çok hafif yağlayın. Üzerine üzümlü jöleyi ekleyin. Buzdolabında donması için bekletin. Pudingi 2 su bardağı süt ile pişirin. Ocaktan alıp üzerine 1 paket damla sakızlı vanilya ve beyaz çikolatayı ekleyip karıştırın. Hafif ılındıktan sonra jölenin üzerine döküp yayın. Buzdolabında donuncaya kadar bekletin. Ters çevirip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo