Katlı Aş

Katlı Aş
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Katlı Aş için

Malzemeler

  • 1 bütün tavuk
  • 1 kg un
  • 2 soğan
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Katlı Aş

Nasıl Yapılır

Unu hamur yoğurma kabına alın. Suyu yavaşça ekleyerek yoğurun. Hamurdan 7 tane beze yuvarlayın. Bezeleri yufka şeklinde açın. Yufkaları bir sac üzerinde veya 170 derecede ısıttığınız fırında pişirin. Pişen yufkaları rulo şeklinde sarın ve rulodan 4-5 cm’lik dilimler keserek tepsiye dizin. İri doğranmış soğan, tuz, bütün tavuk ve suyu tencereye alın. Tavuğu etleri kemiğinden ayrılana kadar 1 saat pişirin. İyice pişen tavuk etlerini elinizle ufalayarak rulo yufkaların üzerine ekleyin. Sıcak tavuk suyunu üzerine gezdirip bekletmeden servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo