Tüm Tarifler
Lezzetli Haberler
Yazarlar
Üye Girişi
Ara
Tüm Kategoriler
Ana Yemek
13498 Tarif
Çocuk
365 Tarif
Çorba
1176 Tarif
Diyet
4371 Tarif
Dünya Mutfaklarından
2176 Tarif
Hafif Yemekler
52 Tarif
İçecek
1383 Tarif
Pratik Yemek
4687 Tarif
Salata ve Meze
1173 Tarif
Sos
452 Tarif
Tatlı
8296 Tarif
Yöresel
1942 Tarif
Popüler Tarifler
Bulgurlu Biber Dolması
Çikolatalı Donut
Anasayfa
Tarifler
Kırmızı Et Yemekleri
Soğan Yahni
Soğan Yahni
12 Nisan 2021
Hazırlanma Süresi :
20 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?
Tarif Defterime Kaydet
Tarif Defterimden Sil
Bu Tarifi 6 Kişi Kaydetti
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Lezzet Trendleri
Sfogliatella
Starbucks Keki
Glütensiz Tuzlu Kek
Fakir Pastası
Bebek Muhallebisi
Zelnik
Gül Reçeli Yaparken Bilmeniz Gereken 5 Püf Noktası
Dünyanın En İyi Köfteleri Açıklandı: Listede Türk Mutfağından 10 Köfte Var!
Yüz Bakımında Kullanılan 6 Doğal Malzeme
Şef Elif Edes'ten 6 Patlıcanlı Tarif
Kahvenin Serüveni
Mardin'de Ne Yenir, Nerede Yenir: En İyi 10 Restoran
Soğan Yahni için
Malzemeler
750 gr yağsız kuşbaşı et
Yarım kg arpacık soğan
2 yemek kaşığı sirke
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı yenibahar
1~2 yemek kaşığı domastes salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Soğan Yahni
Nasıl Yapılır
Orta boy bir tencerede zeytinyağını ısıtıp etleri ekleyin. Etleri yağda kendi suyunu salıp çekinceye kadar pişirin.
Etlerin üzerini geçecek kadar sıcak su ilave edin. Tekrar suyunu çekinceye kadar pişirin.
Etler yumuşamaya başlayınca salça, yenibahar, sirke, tuz, karabiber ve soyulmuş arpacık soğanlarla sarımsakları ekleyip karıştırın.
Üzerini hafif geçecek kadar sıcak su ilave edip soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirin. Taze otlarla süsleyip servis yapın.
Tarif Kategorileri
Sulu Yemek Tarifleri
Akşam Yemeği
Et Tarifleri
Osmanlı Mutfağı
Tencere Yemekleri
Yorumlar
Benzer Tarifler
Kırmızı Et Tarifleri
330 Dakika
Bulgurlu Dana Yanak
Kırmızı Et Tarifleri
45 Dakika
Izgara Dana Ciğer
Kırmızı Et Tarifleri
65 Dakika
Şehzade Kebabı
Kırmızı Et Tarifleri
80 Dakika
Geleli Kebabı
Kırmızı Et Tarifleri
25 Dakika
Geschnetzeltes Züricher Art
Kırmızı Et Tarifleri
50 Dakika
Lüle Kebabı
Künye
İletişim
Aydınlatma Metni
Gizlilik
Çerez Politikası
Teşekkür ederiz.