Pazı Kapama

Pazı Kapama
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Pazı Kapama için

Malzemeler

  • 2 kuzu incik
  • 50 ml ayçiçeği yağı
  • 4 pazı yaprağı
  • Yarım demet dereotu
  • 5 dal taze soğan
  • 2 domates
  • Tuz
  • Karabiber
Pazı Kapama

Nasıl Yapılır

Geniş bir tencerede ayçiçeği yağını ısıtın. İncikleri ilave edip her taraflarını eşit pişecek şekilde soteleyin. Tuz ve karabiber serpip ocağı kapatın. Pazı yapraklarını inciklerin her tarafını kapatacak şekilde sarın. Tekrar tencereye alın. Yarım su bardağı su ilave edip kısık ateşte pişirin. Ocaktan almaya yakın soğan, dereotu ve domatesleri doğrayıp ilave edin. 5 dakika daha pişirip ocağı kapatın. Sıcak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo