- Bonfileyi tuz ve karabiber ile ovun. Geniş bir tavada her tarafını eşit şekilde kızartıp bekletin.
- Bonfileyi kızarttığınız tavada yemeklik doğradığınız soğan ve sarımsakları soteleyin. Gelişi güzel doğranmış mantarları ilave edip soteleyin.
- Taze kekik, tuz ve karabiber ilave edip mutfak robotunda çekin. Oda ısısında çözülenmilföy hamurlarının üç tanesini hafifçe üst üste gelecek şekilde yanyana dizin.
- Merdaneyle üzerlerinden geçerek hamurları birleştirin. Bonfilenin her tarafına hardal sürün. Üzerini robotta çektiğiniz mantar ile kaplayın.
- Diğer milföy hamurlarını yan yana dizip yapıştırın. Etin üzerine yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürüp 170 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Servis yapın.
Ev yapımı milföy hamuruna buradan ulaşabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.