Sakızlı Levrek Buğulama

Sakızlı Levrek Buğulama
28 Mart 2023
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Bu Tarifi 1 Kişi Kaydetti
Sakızlı Levrek Buğulama için

Malzemeler

  • 5 derisi alınmış levrek fileto
  • 10 gr havuç
  • 10 gr patates
  • 10 gr arpacık soğan
  • 10 gr kiraz domates
  • 200 ml krema
  • 10 gr çam sakızı
  • Tuz
  • Karabiber
  • 10 gr tereyağı
Sakızlı Levrek Buğulama

Nasıl Yapılır

  1. Sebzeleri ufak doğrayın ve bir tencerede haşlayın.
  2. Derin bir tavaya sırasıyla tereyağı, taze krema, levrek fileto ve sebzeleri alın.
  3. Çam sakızı ilave edip pişmesine az bir zaman kala tuz, karabiber ve kiraz domatesleri ekleyin ve 5 dakika daha pişirin.
  4. Toprak güveçlere alıp sıcak servis yapın. Afiyet olsun.
  5. Düşük kalorisi ve lezzetiyle bilinen klasik levrek buğulama tarifine buradan ulaşabilirsiniz.
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo