400 g konserve Hindistan cevizi sütü (Minimum %20 yağlı)
100-140 g agave şurubu veya bal
1 yemek kaşığı limon veya misket limonu suyu
2 avokado
Bir tutam tuz (İsteğe bağlı)
Avokadolu Hindistan Cevizli Dondurma
Nasıl Yapılır
Avokadolu Hindistan cevizli dondurma için malzemeleriniz hazırsa başlayalım.
Bütün malzemeleri mikserden veya blender’dan geçirin. Dondurma kalıplarına dökün. Tamamıyla sertleşene dek buzlukta bekletin. Dilerseniz bu karışımları dondurma kalıplarına dökmek yerine 20 cm’lik kare bir silikon kalıpta dondurabilir, ardından 3 cm’lik küpler kesip, buz kıran bir mutfak robotunda çekerek anında dondurma hazırlayabilirsiniz.
Teşekkür ederiz.