Soğanı temizleyip küp küp doğrayın. Sarımsakları soyup ezin. Margarini tavada eritin. Soğan ve sarımsağı soteleyin.
* Mantarları yıkayıp küp şeklinde doğrayın. Soğanlı karışıma ekleyip suyunu salıp çekinceye kadar soteleyin. Salçayı 2 kaşık su ile ezip ekleyin ve karıştırın. Kekik, biberiye ve tuz serpip tavayı ocaktan alın.
* Tost ekmeklerini bir tepsiye yerleştirin. 8 dilim ekmeğin orta kısımlarını şekilli hamur kalıbıyla keserek çıkarın. Kestiğiniz 2'şer dilim ekmeği bütün ekmek dilimlerinin üzerine yerleştirip 3 kat yapın. Ortalarına iç malzemeyi paylaştırın. Fırın ızgarasını yakın. Tepsiyi fırına verip üzerleri kızarıncaya kadar pişirn. Sıcak olarak servis yapın.
Teşekkür ederiz.