Kepekli Ve Fındıklı Bisküvi

Kepekli Ve Fındıklı Bisküvi
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Kepekli Ve Fındıklı Bisküvi için

Malzemeler

  • 1 su bardağı un
  • Yarım su bardağı kepek
  • 1 yumurta
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 yemek kaşığı yumuşatılmış tereyağı
  • 1 çay kaşığı tarçın

Üzeri için

  • İri dövülmüş fındık
Kepekli Ve Fındıklı Bisküvi

Nasıl Yapılır

Un, kepek, yumurta, şeker, kabartma tozu, tereyağı ve tarçını hamur yoğurma kabına alın. İyice karıştırıp yoğurun. Fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Hazırladığınız hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Tepsiye aralıklarla dizin. Üzerlerine hafifçe bastırıp ufalanmış fındık serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafifçe kızarana kadar pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo