Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli

Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli
18 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
Bu Tarifi Ne Kadar Beğendiniz?

Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli için

Malzemeler

  • 600 gr peynirli ravioli
  • 100 gr tereyağı
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 6~7 yaprak adaçayı
  • 200 gr haşlanmış bezelye
  • 100 gr parmesan peyniri
  • Mini roka
  • Tuz
  • Karabiber
Adaçaylı Ve Bezelyeli Ravioli

Nasıl Yapılır

Kaynayan tuzlu suda raviolileri yumuşayıncaya kadar haşlayıp süzün. Tereyağı ve zeytinyağını tavaya alıp eritin ve rengi hafif sararıncaya kadar orta ateşte bekletin. Adaçayı yaprakları, bezelye, tuz ve karabiberi ekleyip birkaç dakika yüksek ateşte soteleyin. Raviolileri karışıma ekleyip birkaç dakika pişirin ve servis tabaklarına alın. Üzerine parmesan peyniri ile roka yaprakları serpip sıcak servis yapın.
Tarif Kategorileri
Yorumlar

Benzer Tarifler

Lezzet Logo