Un, tuz, toz şeker ve mayayı geniş bir karıştırma kabında harmanlayın. Süt, gül suyu, zeytinyağı ve yumurtayı ilave edip yumuşak kıvamlı bir hamur elde edecek şekilde yoğurun. Hamurun üzerini nemli bir bezle örtün ve 1 saat dinlendirin.
Kuru üzümü geniş bir kaseye alın. Küp doğradığınız kuru kayısı ve kuru inciri ilave edip üzerine sıcak su ekleyin. Meyveler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 30 dakika bekletin. Yumuşayan kuru meyveleri kağıt havlu üzerine alarak fazla suyunu çektirin ve mayalanan hamura ilave edin. Tüm malzemeler iyice özdeşleşinceye kadar hamuru 7-8 dakika daha yoğurun ve hafif unlanmış tezgah üzerine alın. Tekrar yoğurun ve elinizle yuvarlayarak şekil verin.
Ekmeği yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın ve mayalanması için bir saat daha bekletin. Kabaran hamurun üzerine bıçakla kare şeklinde kesik atıp, bir fırça yardımıyla yumurta akı sürün. File badem ve susam serpin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar yaklaşık 30 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Teşekkür ederiz.